Daniel Buzdugan, la „Bravo, ai stil”: Ai grijă ce îți dorești

Daniel Buzdugan
Daniel Buzdugan

O nouă vedetă se alătură juraților "Bravo, ai stil!", în această săptămână.

Om de radio și televiziune, actor și unul dintre cei mai îndrăgiți entertaineri din România vine în cel mai urmărit show de fashion. În cea de-a șasea săptămână de competiție stilistică,se va alătura juraților emisiunii „Bravo, ai stil!" Daniel Buzdugan.

Începând de miercuri, 6 februarie, va fi prezent ca jurat cu drepturi depline, pe umerii lui fiind soarta concurentelor care aspiră la titlul de „Cea mai stilată femeie din România”. „Mă simt foarte bine cu cei trei jurați, niște specialiști în styling. Mă simt ca un băiat venit de la o echipă din divizia a treia care are șansă să stea lângă oamenii care fac legea în modă. Nu mă pricep la modă, dar, când mă uit la unele dintre concurente, prind curaj. Voi fi, voi fi ca o persoană care se uită la acest show din fața televizorului. Comentariile în ceea ce privește ținutele vestimentare vor fi ca și cum aș vorbi cu prietenii mei cu care urmăresc emisiunea. 

Nu de puține ori m-am întrebat oare cum ar fi să fac parte din acest show, să am un rol, așa că visul mi s-a împlinit. Știți cum se spune, ai grijă ce îți dorești că s-ar putea să ți se întâmple", a spus Daniel Buzdugan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel