Daniel Benzar, exilat la Voluntari. Niculescu: Va fi un jucător mare

 Becali
Becali

Gigi Becali  visează la zeci de milioane de euro de pe urma transferurilor lui Dennis Man (19 ani) și a lui Florinel Coman (19 ani), dar adevărata "bijuterie" a roș-albaștrilor a fost exilată până la vară. 

 Fotbalistul, care a primit referințe foarte bine și care a impresionat la noua sa echipă este Daniel Benzar (20 de ani), fratele lui Romario Benzar (25 de ani), fundașul dreapta al lui Nicolae Dică (37 de ani).

Benzar cel mic l-a impresionat pe Claudiu Niculescu, tehnicianul celor de la FC Voluntari, acolo unde fotbalistul va evolua până la vară.

Fotbalist de viitor 

"Daniel este un copil extrem de serios, se pregătește foarte bine, se pregătește excepțional chiar pot spune, este un băiat foarte cuminte și nu cred că mă înșel, sunt convins de asta, va ajunge mai mare ca fratele său", a spus Claudiu Niculescu, prezent în studioul emisiunii "Fotbal Club" de la Digi Sport.

Fost atacant de valoare, Niculescu a simțit că și Daniel Benzar va ajunge să marcheze multe goluri. "Are încă o vârstă fragedă, dar este unul dintre jucătorii cu evoluții constante. Va veni și vremea când va marca pentru noi", a mai spus Niculescu, relatează Digisport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel