Daniel Băluță, demers inedit pentru Enel și Luxten

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, a inițiat o petiție online pentru rezolvarea problemelor iluminatului stadal în cartierul Tineretului.

Daniel Băluță consideră că modul în care companiile Enel și Luxten sfidează cetățenii din cartierul Tineretului, întrerupând iluminatul stradal, nu mai poate fi tolerat. În aceste condiții, primarul sectorului 4 București solicită tuturor cetățenilordin sectorul pe care-l păstorește să i se alăture în demersul pe care l-a inițiat și să semneze petiția "Locuitorii sectorului 4 București cer Enel și Luxten respect".

"În calitate de primar al sectorului 4 București protestez public față de modul în care companiile Enel și Luxten se raportează la cetățenii care își plătesc lună de lună facturile. Cele două companii sfidează locuitorii sectorului 4 din cartierul Tineretului întrerupând iluminatul stradal și ducându-ne cu gândul la vremuri de tristă amintire.
Acest lucru pune în pericol siguranța cetățenilor din Sectorul 4 și confortul acestora. În anul de grație 2016, nu mai putem accepta astfel de practici care nu au nimic de-a face cu civilizația și cu grija și respectul pentru cei care plătesc promt facturile.

[citeste si]

Iată de ce cer locuitorilor sectorului 4 să mi se alăture în acest demers și să semneze petiția online, pe care am lansat-o în această dimineață.

Cei care sunt hotărâți să ia atitudine sunt rugați să semneze petiția "Locuitorii sectorului 4 București cer Enel și Luxten respect", care poate fi găsită la adresa: https://petitieonline.net/petitie/31705145", scrie Daniel Băluță pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel