Daniel Băluță a demarat controalele în piețele Sectorului 4

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a dispus controale în toate piețele din sector, controale care au scos în evidență grave nereguli în ceea ce privește comercializarea cărnii și a produselor din carne. 

Vreau să vă informez că, astăzi, (duminică, n.r.), aproximativ o sută de inspectori de specialitate, atât de la Primărie, cât și de la Direcția Sanitar Veterinară și ANPC, împreună cu lucrători ai Poliției Locale Sector 4 și ai Serviciului Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Sector 4, au efectuat controale în toate piețele din sectorul 4, în special pentru verificarea agenților economici care comercializează carne și produse din carne în halele special amenajate, precizează Daniel Băluță.

Conform raportului preliminar, în urma controalelor au fost confiscate peste 200 de kilograme de carne în valoare de peste 2000 lei și au fost aplicate sancțiuni de peste 115.000 de lei.

[citeste si]

Principalele nereguli descoperite se referă la nerespectarea temperaturii de păstrare a produselor impuse de producător, lipsa etichetării produselor supuse comercializării, lipsa afișării termenelor de valabilitate pe produsele comercializate, dar și la lipsa calificării profesionale pentru angajați.

Vreau să precizez că inspectorii se vor afla în toată perioada sărbătorilor pe teren, în piețele din sectorul 4, pentru a face verificări și a se asigura că sănătatea consumatorilor nu este pusă în pericol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel