Dani Oțil, despre ce nu se vede la televizor: ''Mereu am avut problema asta''

Dani Oțil
Dani Oțil

Dani Oțil, prezentatorul emisiunii ''Neatza cu Răzvan și Dani'', a vorbit despre stilul său de viață. Vedeta mărturisește că de multe ori exagerează cu ceea ce face, confruntându-se cu diferite probleme.

Dani Oțil a povestit despre pasiunile lui, dar și despre stilul de viață pe care îl are. Prezentatorul de la Antena 1 spune că de multe ori exagerează cu ceea ce face și că mereu s-a confruntat cu problema înălțimii, acesta fiind mai mic decât pare la televizor.

"Aş putea spune că am fost fan fotbal, în general fan Steaua pentru că tot cartierul meu ţinea cu Steaua la Reşiţa. Am plâns la câteva meciuri. Sunt fan sport în general. Mi-ar fi plăcut să se joace şi handbal între blocuri, dar pentru că doar fotbalul era disponibil, am fost fotbalist de ciment. Nu mă ajuta fizicul foarte mult, mereu am avut problema asta. Eu sunt mai mărunţel decât par la televizor.

"Eu nu am un stil sănătos de viaţă. Am antrenament la câte un sport în fiecare zi din viaţa mea, de luni până luni. Nu consider că ce fac eu e sănătos. Am o întindere majoră la spate acum. Cred că de multe ori exagerez cu ce fac. Îmi place competiţia, îmi place să fiu bun în orice. Studiez, citesc. Nu cred că mănânc foarte sănătos pentru că o grămadă de suplimente care intră în mine, intră pentru competiţie şi nu cred că sunt cele mai bune, din nou. Dar cred că o oră pe zi de sport sau mişcare cred că face bine.", a spus Dani Oţil pentru Antena Stars.

Vezi și: Andreea Sava: 5 alimente pe care ar trebui să le consumi zilnic dacă vrei să ai un corp frumos și sănătos

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel