Dani Mocanu, show incendiar la Sala Palatului

Dani Mocanu se pregătește să rupă gura târgului cu un concert incendiar pe care urmează să îl susțină pe 2 iunie 2019 la Sala Palatului din București. Organizat de Balkanica Records, spectacolul se va desfășura pe o durată de două ore, timp în care Dani Mocanu și band-ul sau vor interpreta cele mai cunoscute melodii care i-au adus celebrului manelist vizualizări record de milioane.

"Cred că visul oricărui artist de la noi este să cânte pe scena Sălii Palatului, acolo unde au pășit de-a lungul timpului nume mari din breasla artiștilor. Pe 2 iunie 2019, Dani Mocanu&Band, eu și cu formația mea, vom susține un concert incendiar, timp de două ore. Detaliile sunt deja pregătite, acum lucrăm la coregrafie și facem repetiții.

Mi-am dorit să fac de ceva timp un astfel de spectacol! Sper să umplem Sala Palatului, să fie un succes și să mă vadă lumea altfel după acest concert! După 7 ani în care am tot cântat, visul meu prinde contur! Este un vis devenit realitate. Eu cânt o manea modernă, spre trap, iar publicul meu mă iubește. Ne vedem pe 2 iunie la Sala Palatului din București! Pregătiți-vă pentru spectacol!", a declarat Dani Mocanu.

Biletele pentru spectacolul "Eu nu dau înapoi" al cărui protagonist este Dani Mocanu, pe 2 iunie, la Sala Palatului, se pot comanda aici https://bilete.balkanikarecords.ro/

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel