Dănciulescu, revenire de senzație la Dinamo. Ce post va ocupa

Ionel Dănciulescu a revenit la Dinamo București. Fostul mare atacant al ”câinilor” va ocupa funcția de director sportiv.

Informația a fost confirmată de Mircea Rednic, chiar în ziua în care fostul mare atacant împlinește 42 de ani. "Cadou de ziua lui", a spus Rednic, potrivit celor de la Digi Sport. Astfel, Ionel Dănciulescu îl înlocuiește pe George Trandafir, cel care a ocupat această funcție până la partida cu Viitorul.

Motivul pentru care Mircea Rednic l-a dat afară pe directorul sportiv George Trandafir este acela că i-ar fi furnizat informații greșite în legătură cu un jucător. La meciul Viitorul-Dinamo 4-1, Rednic l-a schimbat în minutul 59 pe Armando Cooper cu Ivan Pesic pe baza unor informaţii greşite.

Pe 21 septembrie, Ionel Dănciulescu și-a anunțat plecarea de la Dinamo, înaintea meciului Poli Iași - Dinamo, după 5 ani în care a ocupat mai multe funcții în club: de la director sportiv, la antrenor, pentru o scurtă perioadă, iar apoi director general, după ce a avut o carieră glorioasă și ca jucător al alb-roșiilor, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel