EXCLUSIV  Dăncilă vs. Iohannis, portrete astrologice. Previziuni pentru ziua în care e ales președintele: ”Replică celebră”

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a lansat o serie de previziuni pentru 24 noiembrie. De asemenea, a creionat portretele astrologice ale candidaților pentru turul doi: Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis.

În astrograma zilei de duminică, 24 noiembrie, se observă aspecte mult mai marcante ca în ziua primului tur de alegeri. Este vorba de conjuncția dintre Venus și Jupiter și opozitia dintre Marte și Uranus.

„Conjuncția dintre Venus (Micul Benefic, planeta femeilor) și Jupiter (marele Benefic) din semnul Săgetătorului aduce pentru prima dată o candidată în turul doi. Pe lângă asta, alăturarea celor doi aștri în semnul justiției, al străinătății, al adevărului, al idealurilor, ne va arăta care este direcția românilor după 30 de ani de la Revoluție. Este precum momentul judecății supreme al perioadei 1989-2019. Luna se află în Balanță, în gradul 29, unul plin de suprize, foarte aproape de Marte. Ceea ce va însemna că dorim să votăm corect, dar că ne vom simți presați când o vom face. De parcă ne obligă cineva. Luna se află în casa 11, a grupărilor, a comunităților, a rețelelor sociale. Ne vom simți obligați să comunicăm ce am votat, astfel încât să îi motivăm și pe alții. Impresia generală va fi că vrem ca lucrurile să fie corecte, dar de fapt vom fi mânați de o agitație interioară. Opoziția dintre Marte din Scorpion și Uranus din Taur ne va ajuta să rupem un lanț al slăbiciunilor, să ne dezlipim de unele metehne, dar o vom face cu încordare și impulsivitate.

Pe lângă toate cele prezentate mai sus, Mercur și Ascendentul din Scorpion ne vor duce și mai mult cu gândul la celebra replică "Eu cu cine votez", a lui I.L. Caragiale. Românii vor vota de dragul votului.

Concluzia astrologica a zilei este oferită de prezența Soarelui în casa 1, cea a personalității sau a atitudinii. Vom vota persoana care ni s-a părut cea mai neînfricată, stăpână pe sine sau arogantă", a precizat astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Viorica Dăncilă, portret astrologic

Cu privire la Viorica Dăncilă, a spus: „Este Săgetător. Este născută la Lună Nouă, nu știm exact ora. Este o persoană optimistă, cu obiective, îi place să călătorească. E foarte important pentru persoanele cu marcaj în Săgetător că spun tot timpul că susțin dreptatea și ce e just. (...) Aceste persoane spun ceea ce cred. E foarte interesant că în astrograma natală are un marcaj de Capricorn fantastic. Mă refer la următorul lucru: are Marte, Mercur și Venus, deci are planeta acțiunii, gândirii și feminității în Capricorn. E o femeie foarte răbdătoare. Este o persoană calculată, așezată, dornică să stingă orice inițiativă care poate să declanșeze haos, frică, neliniște. Are o răbdare fantastică".

„Nu se pierde ușor cu firea, își continuă foarte bine drumul. (...) Dacă va cădea, se va ridica. Tot timpul privește lucrurile pe termen lung. Cu siguranță, are planuri pe foarte mult timp de acum înainte. Oamenii cu nodul sud în Capricorn pot lua decizii în cele mai grele momente", a mai spus Daniela Simulescu.

Klaus Iohannis, portret astrologic

Cu privire la Klaus Iohannis, astrologul Daniela Simulescu a spus: „Un nativ Gemeni. Are Luna în Fecioară. Luna arată nevoile interioare. (...) Trebuie să calculeze, să aibă toate datele problemele, să găsească toate teoremele, ecuațiile și de abia pe urmă să spună ceva. Are Mercur în Rac. Mai are un marcaj important de Leu, o triplă conjuncție în Leu. Îi place să organizeze, să conducă, să iasă în față și să spună ce s-a făcut, cum s-a făcut. Oamenii cu marcaj în Leu nu acceptă foarte ușor și opiniile celorlalți. Au curaj, inițiativă, sunt dornici să iasă în față, dar nu îi veți vedea făcând o schimbare bruscă.

„Avem de a face cu o persoană gânditoare, pragmatică și cu o nevoie foarte mare de a organiza", a concluzionat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel