Dăncilă, vizită la Ionel Arsene. Mesaj al președintelui CJ Neamț

Dăncilă
Dăncilă

Președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, a primit vizita premierului Viorica Dăncilă.

Ionel Arsene a scris, pe Facebook, despre acest subiect.

”Am primit astăzi la Neamț vizita premierului României, Viorica Dăncilă, pentru a vedea stadiul în care se alfă mai multe lucrări hidrotehnice finanțate de Guvernul României în județul nostru. Premierul a fost însoțit în această vizită de lucru de către Ministrul de Interne, doamna Carmen Dan, de către Ioan Deneș, ministrul Apelor și Pădurilor și ministrul Transporturilor, Lucian Șova.

Deplasarea în teritoriu a început în orașul Roznov acolo unde Apele Române derulează o lucrare de amenajare Hidrotehnica a canalului de dirijare a Cracăului pentru protejarea satului Slobozia, cu fonduri de la Guvernul României. Lucrarea a fost realizată în proporție de 70% însă nefinalizarea ei crează de fiecare dată amenințarea ca magistrala de gaz ce deservește întreg municipiul Piatra-Neamț și comuna Săvinești să fie afectată. Cu sprijinul Guvernului, lucrarea a fost reluată și va fi finalizată cât de repede posibil astfel încât să eliminam în totalitate acest risc.

Mulțumesc și cu această ocazie prim-ministrului României, Viorica Dăncilă, și Guvernului PSD care acordă o atenție deosebită județului nostru și ne sprijină în derularea acestor lucrări de amploare, atât de utile pentru Neamț și locuitorii săi!”, a scris Ionel Arsene pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel