Dăncilă, ultima invitație pentru Iohannis. Chirieac: Nu credeam că o să mai trăiesc așa ceva!

Alexandru Ichim / 22 noi 2019 / 19:36
PSD
PSD

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre absența lui Klaus Iohannis la dezbatere, acolo unde a fost invitat de către candidatul PSD, Viorica Dăncilă.

”Să știți că dezbaterea nu a avut loc față în față, dar în fața românilor au fost amândoi, într-o campanie unde subiectul principal a fost ura, până în ultima clipă. Este în continuare promovată ura, la 30 de ani de la căderea comunismului. Eu nu credeam că o să mai trăiesc așa ceva, cu zicerile de genul PSD-iștii și românii, zicerile că sunt în război cu PSD-ul, nu în competiție electorală.” a punctat Bogdan Chirieac.

Analistul politic a precizat că o dezbatere electorală este un lucru firesc. Totodată, a subliniat: ”S-ar fi uitat milioane de oameni la cei doi contracandidați într-un studio unde fiecare dă ce are mai bun în fața românilor.”

În contextul în care a precizat că ”românii vor face o alegere”, Bogdan Chirieac a atras atenția că ”este tipul de alegere care înseamnă foarte multă responsabilitate și care a adus România în stadiul în care se află astăzi. Alegerea oricum va fi făcută. Domnul Iohannis a fost văzut cu mise-en-place, cu tot ce trebuie. Doamna Dăncilă cu zeci de jurnaliști, cu aria cercului și cu ce au mai întrebat-o în fel și chip... În final, votul va decide. Eu sper să fie liber și corect”, a precizat Bogdan Chirieac în direct la România TV. 

Viorica Dăncilă susține în această seară o nouă conferință de presă, de la ora 20:00. La eveniment l-a invitat și pe Klaus Iohannis.