Dăncilă, scuze în ședința comună NATO după atacul în rafală al lui Iohannis

Dăncilă
Dăncilă

Viorica Dăncilă și-a prezentat scuze în numele lui Klaus Iohannis după ce președintele României a atacat coaliția de guvernare în ședința solemnă de la Palatul Parlamentului cu ocazia aniversării a 15 ani de la aderarea României la NATO şi 70 de ani de la înfiinţarea Alianţei Nord-Atlantice.

Azi am venit la o şedinţă solemnă dedicată aderării ţării noastre la NATO. Regret că acest eveniment important a fost transformat de către președintele României într-un eveniment de campanie electorală. Îmi cer scuze eu, prim-ministrul României, tuturor celor care astăzi se așteptau la o ședință solemnă dedicată acestui eveniment major, a afirmat Viorica Dăncilă.

De asemenea, Liviu Dragnea a declarat că din respect pentru această zi, răspunsurile care meritau date astăzi președintelui Klaus Iohannis, le vor da în zilele următoare.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, la şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată aniversării a 15 ani de la aderarea la NATO, că "asaltul fără precedent" al majorităţii PSD la adresa statului de drept "riscă să fragilizeze" statutul României în Alianţă şi în UE. 

Vezi și: Iohannis, atac dur la PSD, în ședința solemnă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel