Dăncilă, restructurare Guvern. Chirieac: Este pe cale să piardă...

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat, după ultimele declarații legate de restructurarea Guvernului, făcute de premierul Viorica Dăncilă, într-un interviu.

"Eu cred că doamna Viorica Vasilica Dăncilă consideră, probabil pe bună dreptate, că dânsa este unsă prim-ministru în această ţară de domnul Timmermans, sau de domnul Pence, sau de domnul Tajani, sau de domnul Juncker, ori de doamna Merkel. Doamna Dăncilă, această "Merkel a României"... Este cel mai longeviv premier din partea PSD, în această perioadă. Este un moment în care dânsa este pe cale să piardă legătura cu partidul care a numit-o în această funcţie fiindcă, în demnităţile acestea foarte înalte, cel care te unge este în realitate poporul român, care votează în mod democratic. Din acest vot democratic ies nişte partide politice care obţin o majoritate în Parlament. Acea majoritate parlamentară îţi acordă aceste demnităţi", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea "100 de minute" de la Antena 3.

Vezi și: Restructurarea Guvern. Dăncilă, răspuns pentru Dragnea: Eu am decis!

"Locul unde a dat interviul premierul.... De acum, nimeni nu o va mai jigni"

"Este bine să ştii să te întorci şi la sursa reală a puterii tale. Este superfluu să îi spunem doamnei Dăncilă că a existat, de curând, înaintea domniei sale, domnul Grindeanu, domnul Tudose, chiar domnul profesor Tudorel Toader - dar aici este o altă zonă fiindcă este chiar un intelectual şi un om deosebit. La un moment dat, probabil că şi dânşii au crezut că sursa puterii lor este de undeva din exterior. Nu! Fundamental, poporul român este acela care îţi asigură scaunul şi normal este că tu să-l reprezinţi.

Locul unde a dat interviul premierul îi va asigura de acum înainte faptul că nimeni nu o va mai jigni aşa cum au făcut-o până acum, în modul pe care eu refuz să îl reproduc. Nu vor mai spune despre dânsa vorbele pe care le spuneau până de curând", a mai spus Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel