Dăncilă, replică pentru Iohannis: Este regretabil. Îi solicit să...

Viorica Dăncilă - Klaus Iohannis
Viorica Dăncilă - Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dăncilă a transmis un mesaj pentru Klaus Iohannis, după refuzul de a o numi pe Olguța Vasilescu la Ministerul Dezvoltării.

"Aş vrea să fac câteva remarci privitoare la decizi preşedintelui de a respinge din nou propunerea pentru Ministerul Dezvoltării (...) Minsterul are nevoie, în această perioadă, de un ministru titular, dedicat, cu experienţă. De aceea, am nominalizat-o pe Olguța Vasilescu, un om cu experienţă vastă în administraţia locală şi activitatea ministerială. Este ministrul care a gestionat cu succes două dintre cele mai complexe legi adoptate de actuala coaliţie: legea salarizării unitare şi legea pensiilor. Argumentele folosite de preşedinte sunt necredibilie.

Am dat dovadă de toată deschiderea şi multă răbdare, în raport cu atitudinea preşedintelui, care a răspuns doar prin atacuri şi încercări repetate de a bloca activitatea Guvernului. Este regretabil că vrea să împiedice investiţiile la nivel local şi nu îi pasă că pune în pericol implementarea unor proiecte vitale pentru cetăţeni. Acest lucru nu mai poate continua. Îi solicit domnului preşedinte să abandoneze jocurile politice. Românii sunt mai importanţi decât o campanie electorală. Conflictul pe care îl întreţine preşedintele nu ajută economia şi nu aduce nimic bun în viaţa cetăţenilor, care nu au nevoie de lupte politice, ci de investiţii. Pentru acest lucru, Guvernul trebuie lăsat să lucreze ", a declarat Viorica Dăncilă.

Vezi și:  Locuri de muncă Germania. Condiții angajare, documente necesare

Consultații gratuite pentru bucureșteni. Unde, de ce ai nevoie, număr telefon programări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel