Dăncilă: PSD va fi cea mai dură, cea mai agresiviă şi cea mai bună Opoziţie

Partidul Social Democrat va fi "cea mai dură", "cea mai agresivă" şi "cea mai bună" Opoziţie, iar actuala Putere va rămâne în memoria colectivă drept "cel mai crud" şi "mai incompetent" Guvern, a afirmat, joi seară, preşedintele PSD, Viorica Dăncilă.

"Partidul Social Democrat va fi cea mai dură, cea mai agresivă şi cea mai bună Opoziţie pe care au văzut-o vreodată aceşti amatori, pentru că am fost şi rămânem singurul partid care şi-a asumat creşterea veniturilor şi creşterea nivelului de trai al oamenilor. O să luptăm cu ei până când vor dispărea de la guvernare şi vor rămâne din nou în memoria colectivă drept cel mai crud şi mai incompetent Guvern, aşa cum a rămas Guvernul Boc până astăzi", a susţinut Dăncilă, într-o declaraţie de presă, la sediul PSD, scrie Agerpres.

Potrivit liderului social-democrat, Guvernarea Orban confirmă toate avertismentele PSD, "tăieri de salarii în Sănătate, scumpirea medicamentelor, închiderea magazinelor cu mâncare românească ieftină, sistarea căldurii şi a apei calde în prag de iarnă, concedieri în masă şi noi taxe".

"Acesta este noul Guvern al României. Echipa de majorete a lui Klaus Iohannis, oameni puşi acolo ca să răspundă la comenzi şi să îi mai asigure un mandat. Aceşti oameni s-au trezit peste noapte miniştri şi, în afară de tăieri, desfiinţări şi concedieri, nu ştiu să facă nimic", a afirmat Dăncilă.

Ea a adăugat că PSD este singurul partid "care are puterea pentru a înlătura acest dictator şi marionetele lui din fruntea statului român".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel