Dăncilă, propuneri miniștri. Iohannis râde de ”timpul rezonabil” în care va răspunde

Președintele Klaus Iohannis a dat un răspuns în ceea ce privește propunerile de miniștri, aceleași, pentru Transporturi și Dezoltare Regională. 

Președintele se află, la Aachen, în Germania. De acolo, ne spune ”vom vedea ce ne-a trimis acolo doamna prim-ministru” și râde când afirmă că va formula un răspuns ”într-un timp rezonabil”, de parcă acest blocaj din Guvern ar fi un joc ironic despre soarta României, în anul deținerii președinției rotative a Consiliului UE. 

”Aceste documente sunt în analiza departamentului de specialitate la Administrația Prezidențială. Imediat ce voi reveni în țară, voi discuta și vom vedea ce ne-a trimis acolo doamna prim-ministru. Într-un timp rezonabil, voi formula un răspuns la aceste propuneri.” a spus Klaus Iohannis, cu privire la documentele trimise de către Viorica Dăncilă, documente ce însoțesc, într-o manieră fără precedent, propunerile de miniștri. 

Premierul Viorica Dăncilă i-a propus, în continuare, pe Lia Olguța Vasilescu și pe Mircea Drăghici, pentru Dezvoltare Regională, respectiv Transporturi. Le-a trimis la Cotroceni până când și buletinele și CV-urile, pe lângă caziere și alte declarații pe proprie răspundere. 

Vezi aici: Dăncilă, scrisoare Iohannis. Noi propuneri de miniștri

Nu o dată s-a vorbit în spațiul public despre faptul că, în accepțiunea președintelui, ”timp rezonabil” sau ”de îndată” sunt doi termeni pe care-i interpretează personal și cărora le dă intervalul de timp pe care-l consideră. 

Vezi de la minutul 06:48

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel