Dăncilă, președinte executiv PSD. Ecaterina Andronescu și Nicolae Bănicioiu s-au RETRAS

Nicolae Bănicioiu
Nicolae Bănicioiu

Ecaterina Andronescu și Nicolae Bănicioiu s-au retras din cursa pentru funcția de președinte executiv PSD.

"Votul a început, de fapt, de la ora 13:00... Nu mai are rost să ținem un discurs la această oră. (...) Am vrut să îi cedez candidatura mea doamnei Ecaterina Andronescu. Cred că și domnul Dragnea, dacă iubește atât de mult echilibrul de gen, ar trebui să-i cedeze Vioricăi Dăncilă funcția de președinte al partidului. Îmi pare rău că s-a ajuns la așa ceva! PSD nu a fost niciodată într-o astfel de situație", a declarat Nicolae Bănicioiu.

"M-am înscris în cursă, deși - prin suportul pe care Liviu Dragnea i l-a dat doamnei Viorica Dăncilă - era clar că șansele sunt minime sau chiar inexistente. Pentru ideea de competiție în partid, am decis să candidez", a adăugat Ecaterina Andronescu.

[citeste si]

Delegaţii la Congresul extraordinar al PSD au început să voteze pentru alegerea noii conduceri a partidului. În cadrul Congresului au loc alegeri pentru funcţiile de preşedinte executiv, secretar general şi vicepreşedinţi. La lucrări participă peste 4.000 de delegaţi, iar candidaţii îşi prezintă discursurile în timpul votului. La acest congres sunt 24 de candidaţi şi nu vor fi alegeri pentru funcţia de preşedinte al PSD. Inițial, Viorica Dăncilă, Ecaterina Andronescu şi Nicolae Bănicioiu s-au înscris în cursa pentru funcţia de preşedinte executiv, iar pentru cea de secretar general şi-au depus candidatura Codrin Ştefănescu şi Marian Neacşu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel