Dăncilă, plângere. Dragnea, intervenție fulger, la miezul nopții

Liviu Dragnea a intervenit în direct la Antena 3, foarte aproape de miezul nopții după ce a fost citită în direct plângerea pe care Ludovic Orban a depus-o pe numele Vioricăi Dăncilă. 

Dragnea a vrut să vorbească despre cei trei consultanți pe care PSD i-a folosit la ultimele alegeri și la care se face referire și în plângerea pe care Ludovic Orban a depus-o pe numele premierului Viorica Dăncilă. 

"S-a vorbit foarte mult despre acei trei oameni, cetățeni israelieni. Vreau să vă spun că îi știu de oameni respectabili, lucrează cu partide din diverse state. Noi am avut contract cu acei domni pentru alegerile parlamentare, iar în decembrie 2016 s-a încheiat. Nu mai avem nici o colaborare cu ei. Doamna Viorica Dăncilă nu a vorbit niciodată cu vreunul dintre cei trei. Dacă domnul Orban are vreo problemă, să mă acuze pe mine de înaltă trădare. Este vorba despre consultanți pe care i-am folosit. Intenționăm să discutăm cu ei și să vedem dacă putem relua colaborarea pentru următoarele campanii electorale. 

Ceea ce am spus despre Klaus Iohannis, îmi mențin. Se vede cu ochiul liber. Acel denunț nu a fost scris de Ludovic Orban, nu ai nevoie de specialiști ca să-ți dai seama de asta. Nu vor reuși să dărâme guvernul. Doamna Dăncilă nu își va da demisia. Nu vom lăsa ca un guvern care a obținut un vot istoric, printr-un vot popular să fie dărâmat. Nu vom permite așa ceva," a spus Liviu Dragnea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel