Dăncilă - Orban, plângere. Ciuvică, sms bombă către Chirieac

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Bogdan Chirieac a spus ce sms i-a trimis Mugur Ciuvică, în timpul emisiunii "100 de minute" de la Antena 3, vizavi de sesizarea lui Ludovic Orban pe numele Vioricăi Dăncilă.

"Am o veste. Mugur Ciuvică ne urmărește acum și mi-a dat o informație. El a spus așa: 'Pe Ponta, președintele nu a putut să-l suspende fiindcă erau fapte, presupus comise, înaintea mandatului de premier. În cazul doamnei Dăncilă, președintele o poate suspenda fiindcă plângerea penală se referă la fapte inexistente produse în timpul în care era premier'.", a zis Bogdan Chirieac la Antena 3.

Speculația lui Chirieac

Analistul politic a făcut și o speculație pornind de la informația lui Mugur Ciuvică.

"Care este singura posibilitate, astăzi, când vorbim, pentru președintele Iohannis, să prindă turul doi la prezidențiale? Să fie suspendat. Mă gândesc că gestul acesta făcut în câțiva pași - Orban, compromis total, cu riscul de a compromite și PNL-ul, face plângere penală. Statul 'subteran' probabil că trebuie să se ocupe de chestiunea aceasta. Președintele suspendă premierul, eventual refuză un alt premier pentru nu știu... alegeri anticipate... sunt greu de făcut, mai ales că nu s-ar schimba configurația Parlamentului. PSD ar fi forțat să-l suspende pe președintele Iohannis, fapt care i-ar oferi un balon de oxigen pentru alegerile care se vor desfășura peste un an. Sigur că România pierde enorm în acest moment. Ar fi bine ca partenerul nostru strategic, SUA, să liniștească lucrurile. Noi nu avem resurse interne pentru a le liniști", a zis Bogdan Chirieac la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel