Dăncilă, la dezbaterea lui Iohannis. Adrian Ursu: Planul PSD. Așa aud...

Dăncilă și Iohannis
Dăncilă și Iohannis

Jurnalistul Adrian Ursu a comentat situația celor doi candidați la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis, în contextul dezbaterii organizate de PNL, mâine.

"Fiecare pare că şi-a făcut planul. Planul lui Klaus Iohannis este să organizeze acest tip de conferinţă de presă cu public, de tip spectacol. De partea cealaltă, cred că există un plan al PSD şi al Vioricăi Dăncilă de a face ceva înainte de acest eveniment. Aşa aud din nişte surse. Pe de altă parte, sunt alţii care susţin că ar face peste evenimentul lui Klaus Iohannis. Dacă este să judec eu, de pe margine, probabil că, având în vedere cum s-a conturat această dispută între fustă şi pantalon, cu roluri inversate, ceea ce ar fi fost de aşteptat era o acţiune în pantaloni a Vioricăi Dăncilă, pentru a arăta că are fustă Klaus Iohannis. Respectiv, dacă se asunde de confruntare, să îl provoace, să îl scoată din ascunzătoare doamna Dăncilă, mult mai bărbată. Probabil nu se va întâmpla asta şi vom asista la un final previzibi.

Singura bătălie care se dă acum este pe cine scoate mai mulţi oameni din casă pentru un vot. Votul de duminică este un vot fără entuziasm şi într-o tabără şi în alta. Nici cei care vor merge să îl voteze pe Klaus Iohannis nu o vor face cu şampania în sacoşă, pentru a o desface cu spume în cazul unei victorii, nici cei care vor merge să o voteze pe Viorica Dăncilă nu cred că sunt mânaţi de un înalt sentiment de bucurie", a declarat Adrian Ursu, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Vezi și: Orban, anunț. Dăncilă, primită la dezbaterea cu Iohannis

"Asta este bătălia pe care o duce Klaus Iohannis"

"Ceea ce s-ar putea schimba în aceste zile este ca unora să li se producă un declic, care să îi mâne afară din casă, în acea zi, şi să îi determine să voteze într-un fel sau altul. Asta este bătălia pe care o duce Klaus Iohannis cu statul său pentru că, în clipa de faţă, nu doar lupta pentru procentul mare este cea care îi animă, ci şi încercarea de a căpăta o siguranţă sporită printr-o prezență la vot care să le fie în avantaj. Pentru PSD şi Viorica Dăncilă, bătălia se dă pentru a consolida un rezultat, care, dacă se poate să înceapă cu 4, ar fi ideal pentru păstrarea unei formule de conducere a PSD, foarte apropiată de cea pe care o are acum şi să nu diminueze dramatic şansele pentru alegerile parlamentare şi locale", a declarat jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel