Dăncilă l-a amenințat pe Teodorovici cu remanierea la un meci de ping-pong

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă l-a amenințat, sâmbătă, pe ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici.

Premierul Viorica Dăncilă l-a amenințat, sâmbătă, pe ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, în timpul unui joc de ping pong, la Sulina, la tabăra unde participă copii din Diaspora, că riscă remanierea dacă pierde meciul. „Vă anunț prima remaniere", a spus Dăncilă, când Teodorovici a ratat.

„Vă anunț prima remaniere"

Premierul Viorica Dăncilă a jucat un meci de ping-pong cu ministrul Finanțelor, la tabăra de la Sulina, iar când Teodorovici a ratat o minge, Dăncilă a spus, râzând, cu paleta în mână: „Vă anunț prima remaniere".

Anterior, Eugen Teodorovici le-a spus copiilor că an de an venea la Slulina, în tabără, când era copil, iar când a încercat să îi povestească, sâmbătă, premierului Vioroca Dăncilă despre acest lucru, primul-ministru i-a replicat că ea înota aici, când când era copil.

Ciorba de pește cu apă de Dunăre are cel mai bun gust

„Încercam să îi povestesc doamnei prim-ministru despre Sulina, cum eu, acum mulți ani de zile, veneam an de an la această tabără, în zonă, pescuiam, mâncam ce găteau localnicii, ciorba de pește cu apă de Dunăre are cel mai bun gust. Doamna premier mi-a spus:. Mi-a povestit că mergea la sala de sport. Trebuie să aducem aceste obiective la forma inițială și să vă bucurați toți de ceea ce e aici, la Sulina", a spus Teodorovici.

Peste 3.000 de elevi şi tineri români din ţările aflate în jurul graniţelor şi Balcani, precum şi din diaspora participă la cea de-a XI-a ediție a taberei ARC, la Centrul de Agrement din Sulina, județul Tulcea și Oglinzi, județul Neamț, precum și Căprioara, județul Hunedoara.

Activităţile organizate în cadrul Programului se vor axa pe dezvoltarea abilităţilor de comunicare în limba română, pe informarea participanţilor asupra istoriei românilor şi aprofundarea cunoştinţelor de cultură şi civilizaţie românească, scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel