Dăncilă - Iohannis, telefon. Mostră de ridicol

Iohannis - Dancila
Iohannis - Dancila

Viorica Dăncilă l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru a discuta despre modificările în componenţa Guvernului, iar preşedintele nu i-a răspus la telefon. 

Calea normală între Guvern şi Preşedinţie este ca preşedintele să ia act de schimbarea celor trei miniştri şi să-i numească pe ceilalţi trei. Asta e calea normală, nu e nimic spectaculos aici. Că România este profund anormală, da. Cum vă sună ca preşedintele, sunat de primul ministru, să spună: 'dom'le, am treabă, nu pot să vorbesc acum discutăm mai pe seară'? Într-o chestiune foarte importantă, pentru că nu l-a sunat ca să-l întrebe cum o să fie vremea de Paşti... L-a sunat să-l întrebe: 'ne pui miniştrii sau ne ducem în Parlament şi deranjăm pe toată lumea pentru lucrul acesta?' O chestiune absolut normală capătă, la noi, dimensiuni nemaiîntâlnite.

Sunt ca piloţii unui avion. Aţi vrea ca doamna Dăncilă şi domnul Iohannis să fie piloţii avionului în care vă aflaţi? Unul ar spune 'hai să accelerăm' iar celălalt s-ar culca sau ar merge la toaletă. E o nouă mostră de ridicol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel