Dăncilă - Iohannis. Gâdea: Am luat o decizie importantă

Mihai Gâdea în platoul Antena 3
Mihai Gâdea în platoul Antena 3

Mihai Gâdea a luat o decizie importantă cu privire la dezbaterea dintre Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis.

'În această seară, fac un anunț important! Trustul nostru de presă, care a înțeles rolul nostru foarte important de a informa pe oameni, de a le oferi toate lucrurile de care au nevoie pentru a vota în cunoștință de cauză, am luat o decizie importantă! Îi invităm pe ambii candidați pentru interviuri! Cred că este foarte important ca publicul nostru să aibă șansa de a-i întâlni, prin intermediul transmisiilor pe care le putem realiza!' a spus Mihai Gâdea.

'Aceasta este o invitație oficială pe care o lansăm ambilor candidați! În condițiile în care vor fi de acord cu o confruntare, o dezbatere, trustul nostru de presă pune la dispoziție tot ceea ce este nevoie! Avem 5 posturi de televiziune, care vor emite simultan, două rețele de radio și 12 platforme online. Este vorba despre un public de aproape 12 milioane de oameni.

'Mai mult decât atât, ne oferim transmisia live, gratuit, tuturor celorlalte posturi TV, care vor dori să preia această transmisiune! Și ca să nu fie nici un fel de sentiment că jurnaliștii sunt mai simpatici cu unii sau cu alții, îi invităm pe cei mai importanți jurnaliști de la primele 3 posturi TV de știri pentru a comodera o astfel de dezbatere! Invitația noastră este deschisă și cred că este foarte imporant, ca într-un moment ca acesta, dvs. să aveți posibilitatea să îi ascultați pe cei care, în momentul de față, vă cer votul pentru prezidențiale!' a conchis Mihai Gâdea, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel