Dăncilă - Iohannis. Codrin Ștefănescu, reacție FERMĂ după afirmațiile lui Paul Stănescu

Codrin Ștefănescu a reacționat după ce Paul Stănescu a declarat că Viorica Dăncilă s-ar fi înțeles cu Iohannis la alegerile prezidențiale 2019.

Nu a existat nicio intelegere intre Viorica Dancila si Iohannis! Nici urmā de blat! Si o spun chiar eu. Pentru cā am fost in miezul acestei campanii si stiu exact cât de mult ne-am luptat pentru victorie. Am fost invinsi intr-o competitie acerbā si ne-am recunoscut infrângerea. Cu totii! Declaratiile lui Paul Stanescu nu au legāturā cu realitatea. Si nu inteleg incā cum de-a ajuns la concluzia asta. Sau cine i-a sugerat aceastā idee bizarā. a scris Codrin Ștefănescu, pe pagina sa de Facebook.

Reacția Vioricăi Dăncilă

”Nu știu de ce Paul Stănescu recurge la această interpretare care nu corespunde realității. Toată țara a putut vedea cum l-am înfruntat pe președinte. Și înainte de alegerile prezidențiale, dar și în timpul campaniei electorale. Mai mult, președintele de multe ori m-a jignit și a fost cel care s-a ocupat pentru a pleca de la guvernare. (...) În urma deciziei PSD, să se prezinte cu propriul candidat la alegerile prezidențiale, alegătorii au avut o alternativă reală la oferta partidelor de dreapta. Mulți nu ne dădeau șansa să intrăm nici în turul doi”, a susținut Viorica Dăncilă, joi seară, în direct, la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel