Urmărește emisiunea live


Dăncilă, întâlnire cu premierul Slovaciei. Inițiativa premierului român

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Prim-ministrul Viorica Dăncilă îl va primi, marţi, la Palatul Victoria, pe premierul Republicii Slovace, Peter Pellegrini, aflat în vizită oficială în România, se arată într-un comunicat al Guvernului român transmis luni.

Conform sursei citate, vizita oficială în România a premierului Republicii Slovace are loc la invitaţia prim-ministrului român.

"Vizita se înscrie într-o serie susţinută de contacte bilaterale la nivel înalt derulate în ultimii ani şi are ca obiectiv principal consolidarea şi diversificarea cooperării ca state partenere în UE şi aliaţi în cadrul NATO pe principalele teme de interes comun ale agendei bilaterale, regionale şi europene", se spune în comunicat.

Conform Executivului de la Bucureşti, primirea lui Pellegrini de către Dăncilă va fi urmată de convorbiri oficiale în plenul celor două delegaţii şi de ceremonia de semnare, în prezenţa celor doi prim-miniştri, a "Programului de cooperare în domeniul educaţiei între Ministerul Educaţiei Naţionale din România şi Ministerul Educaţiei, Ştiinţei, Cercetării şi Sportului din Republica Slovacă, pentru perioada 2018-2022".

Ulterior, cei doi premieri vor susţine declaraţii de presă comune. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel