Dăncilă, întâlnire cu Iohannis, neanunțată. Coita: ''Mi se pare de rău augur alegerea''

Alex Coita
Alex Coita

Prim-ministrul Viorica Dăncilă și președintele României, Klaus Iohannis, s-au întâlnit joi dimineață la Palatul Cotroceni pentru a discuta tema remanierii guvernamentale. Analistul politic Alex Coita a comentat întrevederea neanunțată dintre cei doi oficiali.

Este o perioadă extrem de delicată și importantă pentru toți actorii politici, atât pentru cei care au ieșit câștigători în alegeri, cât și pentru cei care nu au câștigat, în primul rând PSD. Doamna Dăncilă știe foarte bine că pentru a putea să guverneze în continuare, PSD are nevoie de o pace. Problema fundamentală este că domnul Iohannis ar trebui înțeleagă că pentru a face pace cu PSD și Guvernul, ar trebui la rândul domniei sale să revină în banca constituțională. Mi se pare de rău augur alegerea domniei sale de a nu îl confirma pe domnul Titus Corlățean pentru că este o propunere venită din partea Guvernului. Este un om cu experiență în domeniul afacerilor externe. Ambele părți ar trebui să accepte că România are nevoie de o gură de oxigen.

Cei din PSD-ALDE au demonstrat că încă au majoritate. Este corect ce face doamna Dăncilă, să aibă întâlniri cu președintele Klaus Iohannis, a afirmat Alex Coita, prezent prin legătură telefonică, în cadrul jurnalului de știri, de la România TV.

Vezi și: Viorica Dăncilă, întâlnire neanunțată cu președintele Klaus Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel