Dăncilă și Olguța Vasilescu, discuții cu Iohannis la Cotroceni. Pieleanu: Dacă aș avea putere le-aș sfătui...

Sociologul Marius Pieleanu a vorbit despre întrevederea lui Klaus Iohannis cu Viorica Dăncilă și Olguța Vasilescu.

Viorica Dăncilă și Lia Olguța Vasilescu sunt invitate marți, la Palatul Cotroceni, de către Klaus Iohannis pentru a discuta despre legea salarizării. 

„Într-o țară normală, gestul președintelui de a chema un membru al Guvernului sau premierul la o discuție, nu mi se pare nimic ieșit din comun. Într-o țară aflată din păcate în război, lucrurile acestea pot fi, și iată că se întâmplă, divers interpretate.

Eu cred că mâine nu se vor duce acolo ambele doamna membre ale Guvernului. Eu dacă aș avea putere aș sfătui-o doar pe doamna Dăncilă să meargă, nu și pe ministrul Muncii.

Acum că președintele vrea să arate țării că are o oarecare grijă de propria populație, nu văd nimic rău în asta. Ne dorim cu toții, cirtici sau apropiați, să fie mai aproape de proplemele reale ale cetățenilor și de agenda publică reală”, a precizat Marius Pieleanu la România TV.

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis  azi o invitație pentru a se întâlni marţi la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dăncilă şi cu ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, anunţă Administraţia Prezidenţială. Discuţia va viza efectele aplicării legislaţiei privind salarizarea bugetarilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel