Dăncilă și Carmen Dan, "slugărnicie". Olguța Vasilescu: Cum ne prezintă unii normalul drept anormal...

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Pe Facebook a început să circule o fotografie în care premierului Viorica Dăncilă și ministrului Carmen li se sărută mâinile la Simfonia lalelelor.

Pe rețelele de socializare, au urmat și comentarii răutăcioase care au spus că acest gest înseamnă slugărnicie. Nu același lucru s-a spus când lui Emil Boc i-a fost sărutată mâna de către... un domn.

Lia Olguța Vasilescu a publicat două imagini - una cu premierul din timpul lui Traian Băsescu și cealaltă cu Viorica Dăncilă.

"Cum ne prezintă unii normalul drept anormal... Și invers... Codul bunelor maniere spune ca, in semn de respect, doamnelor li se săruta mâna. Despre domni nu spune nimic...", a scris ministrul Muncii pe Facebook.

A 41-a ediție

Premierul Viorica Dăncilă a participat, vineri, la festivităţile de deschidere a celei de-a 41-a ediţii a Simfoniei lalelelor, prilej cu care a arătat că astfel de evenimente contribuie la promovarea naţională a tradiţiilor şi a oamenilor de valoare.

[citeste si]

"Simfonia lalelelor e un eveniment care a devenit deja tradiţie. De peste patru decenii, imaginea Piteştiului a fost asimilată acestei sărbători a primăverii şi a florilor. Simfonia lalelelor este un simbol pentru comunitatea dumneavoastră şi vreau să mulţumesc tuturor acelora care de-a lungul timpului au contribuit la organizarea acestui eveniment", a spus Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel