Dăncilă face ”o precizare” după declarațiile lui Șerban Nicolae: Nimeni nu m-a anunțat

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a declarat, vineri, 28 iunie, că nu a fost anunțată de o întâlnire de miercuri cu senatorii la Parlament, pentru a discuta despre susținerea lui Mugur Isărescu ca guvernator al BNR. Premierul a precizat că a fost o inadvertență și că nu vrea să acuze pe nimeni.

„Vreau să fac o precizare. Îmi respect foarte mult colegii, colegele, deputații și senatorii din Parlament, întotdeauna am susținut că trebuie ca Parlamentul să fie o instituție respectată.

Nu mi-aș fi permis niciodată să sfidez pe cineva din Parlament, dar nu am fost miercuri pentru că nu am discutat despre asta. Nu am fost prezentă la Parlament. Luni seara am discutat despre o întâlnire cu senatorii, dar nimeni nu m-a anunțat că miercuri, la ora 13.00, vor o întâlnire cu premierul. Eu consider că a fost o mică inadvertență și nu vreau să acuz pe nimeni de acest lucru", a declarat, vineri, Viorica Dăncilă, după CEx al PSD.

Reacția vine după ce Șerban Nicolae a declarat, miercuri, că niciun senator PSD nu și-a arătat sprijinul pentru candidatura lui Mugur Isărescu privind funcția de guvernator BNR. Mai mult, acesta a afirmat că Viorica Dăncilă era așteptată la ședința senatorilor PSD pentru a discuta despre Mugur Isărescu, însă aceasta nu s-a prezentat.

VEZI ȘI: Eugen Teodorovici, despre Dăncilă înainte de Congresul PSD: Vreau să spun

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel