Dăncilă, explicații cu privire la mail-ul dat despre OUG 13

Viorica Dăncilă a vorbit despre mail-ul ce se referea la OUG 13, trimis pe 2 februarie 2017, către 750 de europarlamentari, în care ar fi încercat să explice de ce nu este periculoasă ordonanța.

"Nu eram premierul României, eram europarlamentar. Trebuia să explic pentru că au fost atâtea atacuri din partea Monicăi Macovei, Cristian Preda, care zugrăveau țara noastră, într-un mod care nu le făcea cinste. A trebui să explic ceea ce se întâmplă, așa se procedează în Parlamentul Euroapean și o să vedeți că mail-uri nu am trimis numai eu. Toți europarlamentarii trimit aceste mail-uri pentru a clarifica anumite situații. Dar credeți-mă, nu mai știu în 2017 ce am scris într-un mail. O să-mi spuneți și în 2009 că nu știu ce mail am trimis. Haideți să vorbim despre perioada în care am fost premier, de perioada în care m-am raportat la ceea ce au așteptat românii de la mine", a declarat Viorica Dăncilă.

"Indiferent de ceea ce se întâmplă în România, lucrurile trebuie să le rezvolvăm aici, în țară, nu să mergem să ne judece toate statele membre. Niciun alt stat membru nu face acest lucru. Trebuia atunci să-mi apăr țara, cum am făcut de fiecare dată. România nu e așa cum încearcă să o zugrăvească unii și uitați-vă, înainte de a mă acuza pe mine, la mail-urile trimise de Monica Macovei și atunci o să înțelegeți pe deplin atitudinea mea. Acea ordonanță a fost declarată constituțională. Din punct de vedere legal, nu văd să fie probleme. Acum, cred că nu e oportună o astfel de ordonanță și nici nu aș putea să dau o astfel de ordonanță", a mai adăugat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel