Dăncilă, despre drumul cu elicopterul la Iași: A fost plătit din banii PSD

Viorica Dăncilă a declarat că deplasarea pe care a făcut-o cu elicopterul la Iași în vara acestui an nu a fost finanțată din bani publici, ci din banii de la partid.

"A fost un drum cu elicopterul. A fost un drum plătit din banii de la partid. Eu cred că ar trebui să facă mai multe cercetări legate de anumite persoane care au folosit banii publici. Eu nu am folosit bani publici, deci acest lucru îl justific în fața colegilor de la partid, nu este nimic care să fie ascuns. Dar eu știu alte persoane care au folosit bani publici și nu au pățit nimic. Partidul sau liderul partodului hotărăște cum se face deplasarea, dar au fost făcute deplasări și de alți lideri de partid", a declarat Viorica Dăncilă, la finalul CEx de miercuri, potrivit Mediafax.

În vara acestui an Viorica Dăncilă a mers cu elicopterul în județele Moldova. Ea a precizat că pentru a putea ajunge în fiecare județ trebuie să apeleze și la acest mijloc de transport. La rândul său, Mihai Fifor spunea că elicopterul este plătit din fondurile partidului. PSD este obligat de instanță să spună cât a costat elicopterul cu care a mers Viorica Dăncilă în Moldova, în lipsa autostrăzilor. Decizia nu este definitivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel