Dăncilă, CONVOCATĂ de Iohannis. Mișcarea președintelui

Președintele Klaus Iohannis se va întâlni cu Viorica Dăncilă.

Astfel, urmează ca vineri la ora 11 președintele să o primească pe Viorica Dăncilă la Palatul Cotroceni pentru a discuta pe tema conflictului dinte Guvern și BNR.

Potrivit Preşedinţiei, şeful statului îşi exprimă speranţa că, după discuţiile cu conducerea Băncii Naţionale a României şi cu premierul Viorica Dăncilă, cele două părţi se vor întâlni în zilele următoare. 

"Preşedintele României a decis ca prima rundă de discuţii să aibă loc separat. Astăzi (miercuri - n.r.) va avea loc întâlnirea cu conducerea BNR, urmând ca vineri, la ora 11,00, să se întâlnească cu prim-ministrul Viorica Dăncilă. Preşedintele speră că, după aceste discuţii, care vor avea loc la Palatul Cotroceni, Guvernul şi conducerea BNR să se întâlnească în zilele următoare pentru a avea un dialog direct", precizează Administraţia Prezidenţială. 

Luni, preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că va încerca o mediere între Guvern şi Banca Naţională a României şi că îi va chema la Cotroceni "şi pe unii, şi pe alţii" în zilele următoare. "Am decis să încerc o mediere între Guvern şi BNR. În zilele următoare îi voi invita şi pe unii, şi pe alţii la Cotroceni", a spus şeful statului. Iohannis a susţinut, în context, că "s-a mers cam departe cu unele afirmaţii destul de contondente în ultima vreme".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel