Urmărește emisiunea live


Dăncilă, către o jurnalistă: Ați venit cu o dezinformare!

Viorica Dăncilă a susținut joi seara o nouă conferință de presă și o dezbatere cu jurnaliștii. Președintele PSD și candidat la alegerile prezidențiale a răspuns unor noi serii de întrebări. 

Jurnalistă: Dumneavoastră în anul 2018 ați refuzat invitația președintelui Klaus Iohannis de a veni și de a discuta despre situația ROBOR. Era o invitație unde trebuia să participe la Cotroceni și reprezentanți BNR. În 2019, președintele Klaus Iohannis v-a chemat să discutați despre situația comisarului european, după respingerea doamnei Rovana Plumb. Nu ați venit nici atunci. 

Viorica Dăncilă: Ați venit iar cu o dezinformare! Este dezinformare. Cel puțin cea legată de comisarul european și știu foarte bine ceea ce spun. Numirea comisarului european este atributul premierului. Eu am înțeles că la Palatul Cotroceni trebuie să fie un dialog. Nu să te cheme un dictator și să dea ordine. Eu am înțeles că trebuie să fie un fialog deschis în care fiecare să ne spunem punctul de vedere. Așa este în democrație. Președintele m-a chemat la ordin. Nu a făcut o invitație pentru a vedea ce are premierul de gând, pe cine vrea să nominalizeze. Iar legat de nominalizarea comisarului am discutat cu președintele pentru primele două propuneri pe care le-am trimis spre Bruxelles. Deci președintele a știut. (...) Președintele a spus la Bruxelles să nu se accepte propunerea pentru că va veni un nou Guvern. (...) Domnul președinte Iohannis vrea toată propunerea în statul român. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel