Dăncilă, Bruxelles. Șerban Nicolae: Uriașă mizerie! Pur românească, rușinoasă

Miting PSD, 9 iunie. Mișcarea premierului Dăncilă
Miting PSD, 9 iunie. Mișcarea premierului Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă se află astăzi şi miercuri, într-o vizită de lucru la Bruxelles, context în care va avea o serie de întrevederi cu reprezentanţi ai grupurilor politice din Parlamentul European. Senatorul PSD Șerban Nicolae a comentat evenimentul, la emisiunea 100 de minute, de la Antena3.

”Uriașă mizerie”

"Ce se întâmplă la Bruxelles, în perioada asta, din perspectiva României, este o uriaşă mizerie. Ce s-a decis în legătură cu Ungaria în Parlamentul European dura de trei ani. Erau discuţii legate de modificarea regulilor dintre instituţii, modificarea Constituţiei, modificarea funcţionării Justiţiei (...)

”Țară măcinată de corupție”

Toată povestea asta cu România care este prezentată ca o ţară măcinată de corupţie, în care politicul dă un asalt asupra Justiţiei, este pur românească. Este ruşinoasă pentru situaţia în care ne aflăm. Faptul că prim-ministrul României, preşedintele Senatului trebuie să meargă la grupurile politice din care fac parte, să explice că România nicidecum nu ar fi în situaţia în care se discută, nu ne încântă cu nimic (....) România avea cu totul alte probleme (...)

Toată discuţia va fi monopolizată de această poveste pur politică. Nu face bine nimănui (...) Din păcate, toată dezbatere privind interesele României este parazitată de o chichiţă politicianistă", a spus Şerban Nicolae.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă va avea întâlniri cu Grupul Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor, Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa, Grupul Verzilor/ Alianţa Liberă Europeană şi Grupul Partidului Popular European.

În cadrul convorbirilor pe care premierul le va avea la Bruxelles vor fi discutate aspectele prioritare de pe agenda europeană, în perspectiva deţinerii de către România a preşedinţiei Consiliului UE şi reafirmarea disponibilităţii ţării noastre de a contribui în mod activ la procesul de reflecţie asupra viitorului Europei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel