Dancilă, bilanț de activitate. Autostrada Ploiești Brașov, licitată în septembrie

Autostrada
Autostrada

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, la bilanţul pe şase luni al mandatului său, că există toate şansele ca până în septembrie să fie organizată licitaţia de atribuire pentru autostrada Ploieşti - Comarnic - Braşov.

Dancilă a subliniat că studiul de fundamentare pentru această autostradă a intrat deja în primă lectură la ultima şedinţă de Guvern. "Au fost deja aprobate 13 proiecte majore de investiţii strategice, dintre care patru sunt în domeniul infrastructurii de transport. Primul, şi poate cel mai important proiect dintre ele, este autostrada Ploieşti - Comarnic - Braşov, al cărui studiu de fundamentare a intrat deja în primă lectură, chiar în ultima şedinţă de Guvern şi avem toate şansele ca până în septembrie să organizăm licitaţia de atribuire, a afirmat Viorica Dăncilă.

Ea a spus că, în ceea ce priveşte construcţia Aeroportului Bucureşti Sud, termenul de finalizare a studiului de fundamentare este sfârşitul semestrului I din 2019. Potrivit Vioricăi Dăncilă, în domeniul sănătăţii sunt cinci proiecte aprobate pentru parteneriatul public-privat.

'Primul este operarea de servicii în parteneriat public-privat în domeniul sănătăţii, în cadrul unui pachet compus din spitale CFR. Noutatea este că acest regim, al parteneriatului public-privat, putem acum să îl încredinţăm către firme private şi pentru operarea unor servicii publice, aşa cum este cazul în administrarea reţelei de spitale CFR', a adăugat premierul. Ea a menţionat că este prevăzută construcţia a două spitale regionale în parteneriat public-privat: Spitalul Regional Timişoara şi Spitalul Regional Brăila-Galaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel