EXCLUSIV  Dăncilă anunță mari proiecte de investiții în România: E un buget istoric

Premierul României, Viorica Dăncilă, a făcut declarații în cadrul dezbaterii UPGRADE ROMANIA: MARILE PROIECTE DE INVESTIȚII ÎN 2019, organizată de Trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News şi DC Business.

"România a înregistrat, în ultimii ani, una dintre cele mai mari creşteri din Uniunea Europeană (...) Avem a doua cea mai mare creştere economică din UE, pe primul trimestru din acest an (...) Pentru 2019, avansul economic este estimat la 5,5 % din PIB. În următorii doi ani, creşterea economică se va baza pe investiţii în sectoarele strategice din economie. La nivelul guvernului, avem în vedere mai multe programe de stimulare a investiţiilor (...) Pentru acest an am prevăzut în buget peste 10 miliarde de euro pentru investiţii publice: infrastructură, educaţie, sănătate (...). Pentru investiţiile în Sănătate, anul acesta, am investit un buget istoric, de peste şase ori mai mare faţă de cel de anul trecut", a declarat Viorica Dăncilă.

La evenimentul organizat de DC Media Group participa premierul și Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Eugen Orlando Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, Niculae Bădălău, ministrul Economiei și Răzvan Cuc, Ministrul Transporturilor.

De ce marile proiecte  de investiții bat pasul pe loc, ce lipsește pentru ca România să dețină o infrastrucută performantă, care sunt viitoarele surse de finanțare pentru marile proiecte și care sunt sumele de care România are nevoie  pentru a finaliza  proiectele demarate până în prezent,  sunt câteva dintre temele care vor fi abordate la dezbaterea organizată de DC Media Group.

Întreaga dezbatere poate fi urmărită LIVE, mai jos: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel