Dăncilă, anunț privind ordonanța rectificării bugetare

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Ordonanța privind rectificarea bugetară a fost publicată, vineri, în Monitorul Oficial. Informația a fost prezentată de Andreea Sava, la "Ediție specială" la Antena 3. 

 

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a explicat vineri care este principalul motiv pentru care Executivul a trebuit să adopte rectificarea bugetară, spunând că nu este vorba despre un război între președinte și Guvern. "Nu aş putea spune că este un război între preşedinte şi Guvern. Noi a trebuit să adoptăm rectificarea bugetară, era un lucru de la sine înţeles, pentru că nu puteau oamenii să aştepte să mai treacă timpul. Şi ştim foarte bine că avem o serie de priorităţi şi toate acestea presupun şi o dublare a proiecţiei financiare", a declarat Dăncilă. 

Legea, verificată și trimisă la Monitorul Oficial

Referitor la rectificarea bugetară, care a fost adoptată miercuri de Guvern, Dăncilă a declarat că în cursul dimineții de vineri rectificarea plecase către Monitorul Oficial. "Imediat după şedinţa de Guvern, rectificarea bugetară a plecat către Consiliul Legislativ. (...) Avem în vedere 200 de pagini care trebuiesc citite, verificate, avem cifre şi fiecare cifră trebuie verificată foarte bine. S-a întors de la Consiliul Legislativ ieri, în jur de ora 12.30, a plecat către Ministerul Finanţelor Publice, a urmat o nouă verificare şi punerea în concordanţă cu cerinţele Consiliului Legislativ (...) De azi de dimineaţă a plecat rectificarea către Monitorul Oficial", a declarat premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel