Dăncilă, dezvăluire despre colaborarea cu Dragnea şi Tăriceanu

Viorica Dăncilă - Liviu Dragnea
Viorica Dăncilă - Liviu Dragnea

Premierul Viorica Dăncilă consideră că preşedinţii celor două partide care formează coaliţie de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, sunt "doi oameni puternici, cu personalitate puternică". 

Şeful Guvernului a declarat, într-o emisiune la România TV, că are o relaţie bună atât cu liderul PSD, cât şi cu liderul ALDE, precizând că nu este premier "în nume personal". 

"Cu domnul Dragnea am o relaţie bună din mai multe puncte de vedere. Noi suntem un guvern politic. Suntem susţinuţi de PSD şi de ALDE, de coaliţie. Programul de guvernare este programul PSD şi eu trebuie să îl pun în practică. Trebuie să avem discuţii legate de programul de guvernare. De nouă luni de zile sunt şi preşedinte executiv al partidului, deci este necesară o cooperare pe linie politică. Este important ca partidul să te susţină în măsurile pe care vrei să le iei, să simţi că ai această susţinere din partea partidului în deciziile pe care le adopţi şi am o relaţie bună cu preşedintele partidului, cum este normal să am o relaţie bună şi cu preşedintele ALDE.

"Sunt premier pentru că m-a susţinut alianţa"

Cred că este foarte bine să luăm aceste decizii împreună, pentru că eu sunt premier nu în nume personal, sunt premier pentru că m-a susţinut alianţa, pentru că această alianţă creează majoritatea care ne susţine în Parlament şi atunci este normal să avem o cooperare politică foarte bună", a afirmat Dăncilă. Întrebată cum i-ar descrie pe Dragnea şi Tăriceanu, premierul a răspuns: "Doi oameni puternici, cu personalitate puternică, doi oameni implicaţi, doi oameni care, prin activitatea lor, vor să facă lucruri foarte bune pentru români". 

Vezi şi: Toader, propuneri pentru conducerea DNA. Lovitură pentru Iohannis

Orban - Dăncilă, jigniri. Deputat: Își demonstrează caracterul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel