Dăncilă, atac la Orban după declaraţia din PPE: Iată adevăratul fake din politica românească: Klaus Iohannis și PNL!

Viorica Dăncilă transmite un mesaj dur după ce Ludovic Orban a afirmat că Guvernul PSD a fost dat jos pentru ca România să aibă comisar UE de la PPE.

"Dragii mei, vă rog să distribuiți acest video! Să vadă cât mai mulți români care sunt adevăratele intenții și mize ale lui Klaus Iohannis! Pentru că sunt foarte mulți cei care s-au întrebat care a fost adevăratul motiv din spatele moțiunii de cenzură, care a aruncat România în criză și haos și care a dus la o explozie a cursului euro la un maxim istoric!

Vă rog să ascultați declarația lui Ludovic Orban de la Zagreb (unde și domnul Iohannis a fost prezent!) în care le spune popularilor europeni că au dat jos Guvernul PSD pentru a putea propune ei un comisar din partea PPE, pentru ca popularii europeni să aibă majoritatea în noua Comisie! Ei fac jocurile politice ale altora și încearcă să acopere în presă aceste manevre țipând la noi “fake news”! Iată adevăratul fake din politica românească: Klaus Iohannis și PNL! Duplicitari, ipocriți și periculoși acești întruchipați salvatori ai neamului!", a transmis Viorica Dăncilă printr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel