Dancă, acuzat de minciună despre Iohannis. Zamfir: Ne-a spus ce să zicem la TV

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

La consultările de la Palatul Cotroceni, înaintea deciziei de desemnarea Vioricăi Dăncilă, PNL și USR nu au venit cu propuneri de premier.

În acest context, senatorul Daniel Zamfir a spus ce erau învățați comunicatorii PNL să spună atunci când merg în platourile televiziunilor în legătură cu președintele Klaus Iohannis.

"PNL este condus de Ludovic Orban și de Ionel Dancă, dar este o problemă aici. Ionel Dancă a dat un comunicat în interiorul partidului, imediat după ce Klaus Iohannis a nominalizat-o pe Viorica Dăncilă, cu ceea ce ar trebui să spunem noi când mergem la televiziuni - și anume că domnul Klaus Iohannis a mințit. Adică trebuia să spunem că PNL s-ar fi dus cu o propunere de premier și, de fapt, nu s-a dus cu nicio propunere. În plus, un apropiat al domnului Orban, Mihail Neamțu, într-o ieșire publică a spus că se delimitează de Klaus Iohannis. Orban nu a luat nicio măsură, chiar l-a premiat, l-a pus să se ocupe cu trainingul tinerilor liberali", a zis Daniel Zamfir în emisiunea "România9", de la TVR 1.

Daniel Zamfir, schimbat joi de la şefia Comisiei economice

Senatorul liberal Daniel Zamfir a fost schimbat joi de la şefia Comisiei economice, cu 16 voturi pentru şi opt împotrivă, în locul său fiind desemnat Florin Cîţu.

[citeste si]

"E vorba de un lucru: ai o activitate foarte bună, ne mândrim cu activitatea ta de la Comisia economică, dar pleacă acasă. Colegii au apreciat cu toţii, chiar le-am cerut înainte de vot, le-am depus un raport de activitate de la comisie, cu toţii mi-au spus chiar cuvinte elogioase la adresa activităţii mele. Un coleg chiar mi-a spus că sunt cel mai activ parlamentar din Parlamentul României, ceea ce m-a onorat, dar e un vot politic, deci nu contează - aşa s-au exprimat colegii - ce faci acolo la comisie, ce activitate ai, ci 'nu doreşte preşedintele partidului'. Asta am înţeles-o de la început", a declarat Zamfir, după şedinţa Grupului senatorial PNL, în care a fost schimbat din funcţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel