Dancă: Firea vrea să fie exclusă din PSD şi să dea vina pe Dragnea

Ionel Dancă, purtător de cuvânt PNL
Ionel Dancă, purtător de cuvânt PNL

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, este de părere că primarul general Gabriela Firea vrea să fie exclusă din PSD şi să dea vina pe Liviu Dragnea şi partid pentru toate nerealizările ei în Capitală. 

"Cât tupeu de mahala poate avea Firea! S-a cocoţat pe scandalul primarilor cu bugetele locale, în condiţiile în care Primăria Capitalei are cel mai mare buget din ţară şi în doi ani nu a făcut nimic pentru Bucureşti. Trebuie să ai mult tupeu şi să fii Firea, să vii după doi ani de mandat, în condiţiile în care ai avut bani, şi să spui că din cauza partidului PSD, din care faci parte, şi a propriului Guvern nu ai fost în stare să faci nimic pentru deblocarea traficului, pentru modernizarea transportului public, pentru Centura Capitalei, pentru reabilitarea reţelei RADET, pentru construirea spitalului metropolitan sau pentru dotarea şi igienizarea spitalelor din Bucureşti", a scris Dancă pe Facebook. 

El spune că Firea nu are nicio legătură cu administraţia oraşului. Firea e un primar fake pentru Bucureşti, care nu are nicio legătură cu administraţia oraşului, la fel ca medicul fals italian prins că nu avea nicio legătură cu medicina. Mai devreme sau mai târziu, la fel va fi prinsă şi Firea cu minciuna, consideră Dancă. 

"Firea vrea să fie exclusă din PSD"



În opinia sa, primarul general vrea să dea vina pe liderul PSD pentru nerealizările ei din Bucureşti. "Firea vrea să fie exclusă din PSD şi să dea vina pe Dragnea şi PSD pentru toate nerealizările ei în Capitală. Însă, oricât ar fugi Firea de Dragnea şi de PSD, ei sunt la fel de escroci. Este #FireaPSD să mintă, să înşele oamenii, să fure banii publici şi să arunce vina pe alţii. Au furat din banii de la copii şi acum nu au milă nici de invalizi şi nevăzători şi vor să-i lase fără bani de însoţitori", mai spune Dancă. 

Vezi şi: Fără penali, sesizare la Parchet. USR, reacţie

Matthew Mode, chirurg fals. Imaginea care a atras atenția tuturor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel