Dana Grecu, pentru MRU: Mană cerească că țara nu s-a dezintegrat cu dumneavoastră șef peste SIE

Jurnalista Dana Grecu i-a răspuns, în direct, fostului șef al SIE, Mihai Răzvan Ungureanu. Radu Tudor a subliniat: "A înțeles ca cucu-n gură". 

În emisiunea "La Ordinea Zilei", Dana Grecu și Radu Tudor au comentat acuzațiile dintre liderii și foștii liberi ai PMP. 
 
Mihai Răzvan Ungureanu, care, în ultimele zile, s-a contrat dur cu președinta PMP, Elena Udrea, a scris, pe pagina sa de Facebook, în timpul emisiunii că "Antena 3 și-a rupt din programul de ode dedicate lui Dan Voiculescu și de mitraliat Justiția, și o apără pe Elena Udrea. De infamii Mihai-Răzvan Ungureanu, Adrian Papahagi si Teodor Baconschi. Plutonul de execuție e compus din analiști independenți, desigur, asupra cărora nu planează niciun dubiu de parti-pris". 
 
 
Dana Grecu a citit de două ori postarea lui Mihai Răzvan Ungureanu și a subliniat: "A fost o mană cerească că țara asta nu s-a dezintegrat cu dumneavoastă șef peste SIE. Declarația aceasta este antologică. Doamne ajută că este fost!". 

Radu Tudor a spus că MRU este de tipul "ce caut eu în viața mea, am băut prea mult unguent". "A înțeles ca cucu-n gură", a precizat Radu Tudor. Dana Grecu i-a transmis: "Domnule Mihai Răzvan Ungureanu spuneți-ne dacă sunteți dumneavoastră (n.r. cel care a postat mesajul) sau un admirator". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel