Dana Grecu- Brigitte Sfăt, episod neștiut: S-a supărat pe mine

Dana Grecu a povestit un episod în care a vorbit la telefon cu Brigitte Năstase, căreia i s-a adresat pe vechiul nume(Sfăt). Soția lui Ilie Năstase a fost deranjată și a corectat-o pe moderatoarea Antenei 3.  

Povestea a fost spusă de Dana Grecu în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse" de la Antena 3. Episodul relatat în această seară de vedeta Antenei 3 s-a derulat pe vremea când prezenta o altă emisiune.

"Noi am spus la Adevăruri de Viață povestea lui Brigitte Sfăt. Vă mărturisesc sincer că eu i-am spus "Brigitte Sfăt" la telefon. Ea s-a supărat pe mine și m-a corectat: Brigitte Năstase. Eu i-am răspuns că dumneavoastră pentru mine sunteți o femeie puternică și eu așa vă știu: Brigitte Sfăt. Eu vă cunosc pe dumneavoastră de când ați ieșit din pușcărie după un dosar mizerabil, pentru că moștenise după fostul soț o mega avere, în lumea aceasta a cluburilor. Ea a fost scoasă din joc," a spus Dana Grecu.

Deși probabil nu i-a fost ușor în spatele gratiilor, Brigitte a avut grijă de ea, iar  Dana Grecu spune că Ilie Năstase a fost pur și simplu captivat când a văzut-o. 

"Briggite Sfăt, deși a făcut închisoare, Ilie Năstase a înțepenit când a văzut-o. El care văzuse o mie de femei pe zi. El a fost captivat de ea pentru că era foarte frumoasă, era o femeie foarte puternică și cred că a fost nebunia aia atunci cu siliconul acela pe care l-a pus în fața si nu l-a mai putut scoate. Erau anii de început în chirurgia clasică," a mai spus Dana Grecu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel