Dana Grecu a răbufnit la adresa lui Codrin Ștefănescu: Unde, în lumea asta, s-a mai întâmplat așa ceva?

Dana Grecu s-a contrat cu Codrin Ștefănescu în direct, în emisiunea ”La Ordinea Zilei”, de la Antena 3. 

"Vreți să vă spun ce spun oamenii despre dvs. pe site-uri? Vreți să dăm o căutare pe Google 'Codrin Ștefănescu' în clipa asta și să citim tot ce scrie despre dvs.?” a spus Dana Grecu, la Antena 3, după ce Codrin Ștefănescu i-a spus că Dana Grecu nu mai e Dana Grecu. 

”Când ești vector de imagine și ești cap de suliță în războiul cu sistemul ăsta, e normal să fie plin de HotNews. Eu când am deschis Google-ul să aflu despre Cîțu, primul mi-a apărut HotNews: ”Cîțu dă în Tudose”. Așa a aflat țara că este unul Cîțu la PNL. Incredibil! Și Dana Grecu îi face reclamă.” a replicat Codrin Ștefănescu. 

[citeste si]

Dana Grecu a continuat: ”De ce să nu-i fac reclamă, pentru că practic dvs. vă fac reclamă în fiecare zi. Sunteți invitatul acestei emisiuni o dată pe săptămână cel puțin, vorbim cu dvs. cu mare plăcere, vă ascult când îmi spuneți că nu mă cheamă Grecu, și când îmi spuneți că nu mă cheamă Dana, și când spuneți că nu sunt femeie, și când atacați în stânga și-n dreapta, și când mă faceți securistă. De ce aș putea vreodată în cariera mea de jurnalist să nu iau în calcul o părere care este contrară părerilor dvs.? Unde în lumea asta s-a mai întâmplat așa ceva?”. 

”Datoria fiecăruia dintre noi este să ne apărăm partidul de atacuri foarte virulente. Eu nu am văzut că spuneți ceva despre PNL, nu am văzut să aveți reacția asta și față de PNL vreodată, numai față de PSD și Dragnea.” a adăugat Codrin Ștefănescu. 

”Dvs. sunteți la putere sau unde Doamne, iartă-mă sunteți? Presa trebuie să fie atentă ce face puterea sau să dea frecvent în Opoziție?” a întrebat Dana Grecu. 

Codrin Ștefănescu a precizat: ”Nu toată presa dă în Putere!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel