Dana Gârbovan, retragere demisie. Toni Neacșu: Va exista cel puțin o sesizare la IJ. Doar nu contează frustrările și polițele personale

Adrian Toni Neacşu a reacţionat pe Facebook în ceea ce privește scandalul din CSM, dupa retragerea demisiei Danei Gârbovan din magistratură.

"Uneori îți dorești să nu ai dreptate. Va exista cel puțin o sesizare la Inspecția Judiciară împotriva d-ei judecător Dana Gîrbovan pentru săvârșirea abaterii disciplinare prevăzută la art. 99 lit. d) din Legea nr. 303/2004, respectiv desfășurarea de activități publice cu caracter politic în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Teza juridică a fost dezvoltată de cel puțin 2 membri CSM: participarea în orice fel la procedura de numire a ministrului justiției este o activitate pur politică și, în plus, Dana Girbovan nu și-a încetat nici un moment calitatea de judecător, demisia neproducând efecte", a scris Adrian Toni Neacşu pe Facebook.

"Nu contează frustrările și polițele personale"

"Dacă sesizarea celor 2 membri ai Secției pentru judecători a CSM nu va fi suficientă, ceea ce nu cred, se vor găsi asociații profesionale, Forumul Judecătorilor din România desigur și cealaltă asociație a d-lui procuror Pârlog, îmi scapă denumirea ei, care să o facă și formal, în numele independenței justiției, bineînțeles, că doar nu contează frustrările și polițele personale"', a mai scris acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel