Dana Chera, despre ”președintele meu”: Nimeni n-o să mă calce în picioare!

Dana Chera
Dana Chera

Dana Chera a revenit, după cum a promis în urmă cu puțin timp.  

Jurnalista și-a făcut blog. „Către final de lună, voi face un blog - DanaChera.ro", declarase, în octombrie, Dana Chera la Antena 3, ceea ce și s-a întâmplat.

„Prețuiesc viața! Cu toate ale ei! Nu obosesc să țin ochii larg deschiși pentru că lumea asta ne merită înfometați de lumină. Poate reușim împreună să ținem zilele ce vin cât mai departe de întuneric. Dacă începem cu ce simțim, poate reușim și cu ce spunem și ce facem! Ochii mari, deci! Pornim!”, a scris Dana Chera pe blogul ei la secțiunea „Despre mine”.

Pe blog se regăsește și un text intitulat „Președintele meu”. Printre altele, Dana Chera a scris: „Președintele meu nu fură și nu minte. Și are grijă ca nimeni de jur împrejurul lui să nu facă asta. Președintele meu are 7 ani de acasă și educație. Și n-are somn. Pentru că visele despre cum ar putea să ne fie mai bine nu-i dau pace. Și nu are simpatii ca să nu piardă dreptatea. Și râde cu grijă să nu zgârie tristețea vreunui seamăn de al său. Președintele meu este Constituția mea. Si vreau să mă uit la el cum mă uit la cartea de căpătâi a țării mele. Cu respect, încredere și certitudinea că nimeni n-o să mă calce în picioare. Nu cât președintele meu este președinte”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel