Dan Voiculescu, semnal pe scena politică! Partidul care se retrage de la negocieri în turul II

Dan Voiculescu FOTO AGERPRES
Dan Voiculescu FOTO AGERPRES

Mișcările politice din aceste zile care preced alegerii președintelui, în 24 Noiembrie 2019, sunt extrem de febrile, prilej cu care Dan Voiculescu a comentat pe blogul personal.

Dan Voiculescu remarcă într-un articol intitulat ”În ultimii 30 de ani, alianțele de conjunctură și-au dovedit limitele” faptul că redireționarea voturilor se face fie la vedere, fie pe ascuns:

Așa cum se întâmplă frecvent între cele două tururi ale alegerilor prezidențiale, diverși candidați și partide care nu au intrat în finală își negociază, la vedere sau pe ascuns, redirecționarea voturilor primite. E un obicei politic vechi care, de cele mai multe ori, nu ajută pe nimeni. Suspiciunile electoratului sunt legitime când adversarii de ieri devin, peste noapte, parteneri.

În aceste condiții și pentru că propun o viziune fundamental diferită de tot ce s-a făcut până acum în politica românească, consider că umaniștii nu ar trebui să se implice în războiul politic din turul doi. În ultimii 30 de ani, alianțele de conjunctură și-au dovedit limitele. Este evident că românii își doresc o schimbare fundamentală a sistemului politic actual.

Am convingerea că, la alegerile locale, PPUSL, formațiunea care a asumat și promovează doctrina umanistă, poate obține un rezultat semnificativ. Prin forțe proprii.” a scris Dan Voiculescu pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel