Dan Voiculescu, după relansarea Jurnalului Național: 80% din ziariștii din presă au trecut prin trustul Intact

Dan Voiculescu salută, vineri, într-o postare pe blogul personal, relansarea Jurnalului Național, "gândit să reziste peste 100 de ani", apreciind că 80% din ziariștii din presa românească au trecut prin trustul Intact, inclusiv Marius Tucă, Dan Diaconescu și Cosmin Gușă.

"Jurnalul National
Acest brand a fost ieri relansat iar eu, in loc de nostalgie, am un sentiment de putere. Lansat in anul 1991, Jurnalul National a fost prima mea investitie in Trustul de presa care astazi a ajuns cel mai puternic din Romania.

Suma investita atunci a fost atunci de 15-20.000 de dolari. Am inceput cu Marius Tuca si Dan Diaconescu. A continuat Cosmin Gusa. Apoi a revenit Marius.

Cred ca 80% din ziaristii din presa au trecut prin trustul Intact si ulterior, fiecare si-a urmat drumul lui.

Greutati in acesti 25 de ani au fost cu duiumul: de la ofiteri acoperiti infiltrati in redactie, pana la presiunea altor institutii ale statului. Si, totusi, am rezistat. Ziarul a ramas vertical si ieri s-a relansat cu o echipa noua.

Le doresc viata lunga pentru ca tot ce am construit a fost gandit sa fie durabil si sa reziste peste 100 de ani", a scris, vineri, pe blogul personal, Dan Voiculescu.

Cozmin Gușă: Eu regret că nu mai văd emisiuni cu...

Din 2 aprilie, Jurnalul Național apare într-o nouă prezentare grafică și cu o orientare editorială adaptată realității actuale.

Noul redactor-șef, Elena Cristian, a precizat că își propune ca Jurnalul Național să cerceteze culisele multiplelor evenimente care se întâmplă în România, indiferent că e vorba de domeniile politic, social sau economic. "Știrile de ultima oră sunt reflectate de toate televiziunile. Noi ne propunem ca Jurnalul Național să le explice celor care privesc cum sunt ei afectați de ceea ce se întâmplă. Mai mult, avem în plan obiective ambițioase de a readuce în prim-plan genuri jurnalistice cum ar fi ancheta, reportajul, interviul", a declarat redactorul-șef al Jurnalului Național.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel