Dan Voiculescu, despre minoritățile sexuale: Am ajuns prea departe cu această toleranță

Dan Voiculescu a transmis un mesaj despre drepturile persoanelor de altă orientare sexuală, referindu-se la recenta solicitare a lui Remus Cernea.

"Patriarhia Română atrage atenția asupra pericolului care vizează familia, nucleul de bază al societății. Ca tata, ca bunic, ca român, cred în rolul familiei tradiționale - instituție funcțională de mii de ani. Am văzut însă că un domn deputat, Remus Cernea cere tolerantă pentru minoritățile sexuale.

Ceea ce nu înțeleg este de ce minoritățile sexuale vor neapărat să se căsătorească. Nu pot trăi împreună și fără acte? Cred că am ajuns prea departe cu această toleranță.

Parlamentul are datoria să apere familia tradițională fără să uite că statul are, prin lege, obligația să o protejeze ca instituție care asigură viitorul prin intermediul copiilor. Dacă însă Parlamentul român va aproba căsătoria dintre persoanele de același sex, cred că societatea civilă va trebui să dea o replică fermă.

Umaniștii, respectiv toți cei care cred în valorile fundamentale ale omului, fie ei ortodocși sau catolici, oricum creștini, vor apela la toate manifestările legale pentru a evita această rușine pentru poporul român.

PS. Vrem să fim ca ei, respectiv ca Europa bogată. Foarte bine! Dar mai întâi să atingem nivelul lor de trăi și apoi mai vedem", a scris Dan Voiculescu pe blogul său.

VEZI ȘI: Dan Voiculescu, după relansarea Jurnalului Național: 80% din ziariștii din presă au trecut prin trustul Intact 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel