Dan Voiculescu, AFIRMAȚII INCENDIARE după ELIBERARE: Urmează o luptă pe viață, pe moarte, pe pușcărie

Dan Voiculescu a făcut primele declarații după ce a fost eliberat condiționat prin decizie definitivă și externat din spital. 

- Am avut un sindrom de ocluzie intestinală mecanică, provocată de o strangulare a intestinului subțire. Aceste episoade sunt foarte periculoase pentru că se sparge intestinul și totul intră în organism. Sigur voi fi operat. Ceea ce am eu este un fel de preinfarct pe intestin, trebuie operat pentru că o recidivă poate fi fatală. 

”Indiferent de vorbe, mie mi-au fost furați trei ani din viață”

- Închideți ochii ca să pot să continui. Dacă ați închis ochii, am vrut, prin telepatie, să ne teleportăm la poartă la Rahova. Acum suntem la poartă la Rahova. Pot să vă spun că indiferent de vorbe, mie mi-au fost furați trei ani din viață. Acești trei ani nu mi mai dă nimeni, chiar dacă intră Băsescu la închisoare, chiar dacă va plăti toată lumea pentru abuzurile făcute, mie acești trei ani nu mi mai dă nimeni.

”Sentiment de durere a pleoapelor”

- Cât am stat în pușcărie, că a început să-mi placă acest cuvânt- pușcărie, am avut două sentimente deosebite, profunde, am avut multe, dar două au ieșit în evidență: primul era un sentiment de durere a pleoapelor, mă dureau foarte tare pleoapele. Motivul era faptul că stăteam foarte mult cu ochii închiși, cred că pe timp de ziuă stăteam mai mult de jumătate de zi cu ochii închiși. Mi-am creat un biotop al meu, un fel de acvariu în care am încercat și am reușit să trăiesc cât poate trăi un om într-un acvariu, dar am trăit trei ani într-un acvariu. 

- Al doilea sentiment poate și mai greu de suportat a fost regretul că 12 familii au avut de suferit din cauza mea, oameni care au fost implicați în acest proces ca să pot eu să fiu adus la închisoare. 

- Acum am să vă rog să ne teleportăm din nou ca să văd cauza pentru care am fost și am pierdut trei ani din viață. Pentru asta, să ne teleportăm la Băsescu în birou și să auzim acolo cu toții cum spunea el, cum îi spunea Coldea lui: mâine luăm judecătorul X, mâine o băgăm pe Camelia Bogdan, cum știau și spuneau cu câteva zile înainte că o să-i dăm 10 ani, cât de mult regreta Camelia Bogdan că nu a putut să-mi dea 20 de ani din cauza Codului Penal și cu asta aflăm, nu din gura mea, din gura lor, din gura lui Băsescu, cauza pentru care am pierdut trei ani din viață.

”Luptă pe viață, pe moarte, pe pușcărie”

- Ultima abordare a mea e legată de viitor: v-am rugat de trei ori să închidem ochii, acum am să vă rog să ținem ochii mari, mai ales dacă sunt albaștri deschiși și să ne uităm spre orizont: la orizont eu văd în continuare o luptă pe viață, pe moarte, pe pușcărie, pe orice risc cu abuzurile, mai ales ale celor puternici împotriva celor care nu se pot apăra singuri, împotriva celor care au în ei dorința de a se apăra și nu au puterea de a o face. Voi continua, cu toate forțele mele, mai ales că determinarea mea e întărită de cei trei ani de pușcărie, să lupt cu abuzurile.

- Nu este niciun prejidiciu acolo. Decizia 888 din 8 august 2014 va fi demontată de către justiția română. E atacată deja.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel