Dan Tudorache: Premii pentru elevii de la Clubul Copiilor Sector 1, pentru rezultate deosebite

Elevii înscriși la Clubul Copiilor Sector 1 care au obținut rezultate deosebite la diferite concursuri, în anul școlar 2017-2018, au fost premiați joi, 6 decembrie 2018, de către Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Liceul Teoretic Bilingv Miguel de Cervantes (Calea Plevnei nr. 38-40).

În cadrul festivității, au fost recompensați elevii care au participat la diverse concursuri naționale, organizate și desfășurate în țară, în anul școlar 2017-2018, în mai multe domenii precum: informatică, gimnastică aerobică și ritmică, teatru, fotbal, muzică. De asemenea, au fost premiați și șase profesori coordonatori, în semn de apreciere din partea comunității locale și a Primarului Sectorului 1 pentru rezultatele deosebite obținute. Fiecare dintre cei 181 de elevi a primit suma de 1.000 lei, iar fiecare profesor a primit suma de 3.000 lei.

"Vom premia întotdeauna performanțele elevilor, pentru că valoarea și munca susținută trebuie recunoscute și recompensate", a afirmat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

La propunerea Primarului Dan Tudorache, Consiliul Local al Sectorului 1 a aprobat, în ședința din 12 septembrie 2018, acordarea de stimulente financiare în valoare totală de 199.000 lei pentru elevii înscriși la Clubul Copiilor Sector 1 și pentru profesorii coordonatori ai acestora pentru rezultatele deosebite obținute la diferite concursuri în anul școlar 2017-2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel